Πέθανε ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» της αγαπημένης σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν σε καταστολή.

Ο Λουκ Πέρι πέθανε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο νοσοκομείο «St. Joseph» στο Μπέρμπανκ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Άρνολντ Ρόμπινσον, στο πλευρό του βρίσκονταν τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του, Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι, η μητέρα του και ο πατριός του, τα αδέλφια του Τομ και Έιμι, και άλλοι στενοί συγγενείς και φίλοι.

Ο 52χρονος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό την περασμένη Τετάρτη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο Sherman Oaks. Ο εκπρόσωπός του, δεν είχε δώσει λεπτομέρειες από την κατάστασή του, ωστόσο σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι γιατροί τον είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα, κάτι που είχε διαψεύσει το πρωί ο εκπρόσωπος.

Η τραγική συγκυρία ήταν ότι την ίδια ημέρα το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέρι δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα καθώς πρωταγωνιστoύσε στη σειρά «Riverdale», που βασίζεται στα αγαπημένα κόμιξ «Archie», υποδυόμενος τον πατέρα του κοκκινομάλλη  ήρωα.

Η «Μπρέντα», Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

Εκτοξεύτηκε με το «Μπέβερλι ΧΙλς»

Ο Λουκ  Πέρι γεννήθηκε στις 11  Οκτωβρίου 1966 στο Μάνσφιλντ του Οχάιο, ο Λουκ Πέρι. Αφότου τελείωσε το λύκειο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του στην ηθοποιΐα. Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών. Ωστόσο στα 24 του έμελλε να λάμψει  το άστρο του και να γίνει είδωλο της νεολαίας ως Ντίλαν ΜακΚέι στην σειρά των 90’s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» του Fox, μία σειρά – φαινόμενο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Πρωταγωνίστησε σε δέκα σεζόν της σειράς, ενώ έπαιξε σημαντικούς ρόλους στις σειρές “Another World,” “Oz,” “Jeremiah,” “Windfall,” “John from Cincinnati,” και “Body of Proof.”

Στον κινηματογράφο είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «8 Seconds» και το «Πέμπτο στοιχείο» του Λικ Μπεσόν, ενώ συμμετείχε και στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουν», που πραγματεύεται την ιστορία του Τσαρλς Μάνσον.