ΠΑΤΡΑ: Ο Νίκος Μπαρδάκης υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα Ξανά” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου θα είναι ο Νίκος Μπαρδάκης.

Στην πρώτη του δήλωση του αναφέρει:

“Μεγάλη τιμή αλλά και χρέος ήταν για εμένα να ανταποκριθώ, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο κάλεσμα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να μοιραστούμε το όραμα του και να διεκδικήσουμε μαζί την αλλαγή της Πάτρας, μέσα από τον Συνδυασμό «Πρωτεύουσα Ξανά!»

Ως Συνδικαλιστής έχω μάθει να διεκδικώ και να επιμένω. Να μπαίνω στην μάχη και να μην εγκαταλείπω. Αυτό θέλω να διεκδικήσω και για την πόλη μου, να συμμετέχει ενεργά και να καθορίζει η ίδια την τύχη της (την πορεία της).

Ως Επαγγελματίας θέλω να διεκδικήσω μια πόλη που δίνει κίνητρα και ευκαιρίες.Μια πόλη που στηρίζει και κρατά στους κόλπους της νέα ξεκινήματα και καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Ως Γονιός τριών αγοριών, θέλω να διεκδικήσω μια καλύτερη πόλη για τα παιδιά μας.Μια πόλη έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ως Άνθρωπος, θέλω να διεκδικήσω μια πόλη με κοινωνικό πρόσωπο.Μια πόλη ικανή να φροντίσει όσους την χρειάζονται.

Ως Δημότης, θέλω να διεκδικήσω μια πόλη που περπατά χωρίς παρωπίδες και αποκλεισμούς στην ανάπτυξη και την προκοπή.

Ανταποκρίνομαι λοιπόν με αίσθημα ευθύνης σε αυτό το κάλεσμα και γνωρίζω πως στηρίζοντας τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο στηρίζω την Ελπίδα, την Πρόοδο, την Αξιοπιστία, την Εντιμότητα και την Αποφασιστικότητα. Στέκομαι στο πλάι του και μοιράζομαι το όραμα του, να γίνει η Πάτρα μας Πρωτεύουσα Ξανά!

Υπεύθυνος παραρτήματος ΙΜΕ- ΚΕΚ. ΓΣΕΒΕΕ Δ.Ελλάδος
Πρόεδρος Συνδέσμου Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν.Αχαίας
Μέλος του Δ.Σ. Επιμελητήριο Αχαίας
Μέλος του Δ.Σ. Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α “