ΠΑΤΡΑ: Με την Μπόνι και τον Κλάιντ, απόψε, στο Disco Room

Οταν γνωρίστηκαν δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα ζούσαν μια από τις πιο μεγάλες ιστορίες αγάπης, ούτε ότι οι περιπέτειές τους θα γίνονταν θρύλος.
Σήμερα πάντα παράνομοι, «ασύλληπτοι» και ερωτευμένοι εξακολουθούν να εμπνέουν το πιο ατμοσφαιρικό underground party του Πατρινού Καρναβαλιού.
Οι Bonnie και ο Clyde γιορτάζουν για τέταρτη χρονιά τη χαρά της ζωής στο απόγειο του Πατρινού Καρναβαλιού και σας περιμένουν στο κρησφύγετό τους, το Disco Room, να μοιραστούν μαζί σας στιγμές αληθινής διασκέδασης πάντα σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει μυρωδιά παλιωμένου ουίσκι, λαγνεία και άρωμα μεσοπολέμου.
Συναντήστε τους, λοιπόν, στο πιο Legendary Carnival Party, μια βραδιά διοργανωμένη από το κατάστημα Κόκκινη Κλωστή και τη ραδιοφωνική εκπομπή Havana Magic Nights – Latin Broadcast του Sabroso Dance Network / Sabroso Latin Radio.
Αμφίεση: Καρναβαλική, προαιρετική αλλά προτιμητέα. Εκπλήξεις με υπέροχα δώρα από το κατάστημα Κόκκινη Κλωστή, Disco Room, και από το Tentoura Castro – Το ποτό της Πάτρας.
Προπώληση προσκλήσεων: Κατάστημα Κόκκινη Κλωστή, πλατεία Γεωργίου, Εμπορικό Κέντρο Κόλλα. (Περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων).
Τιμή προσκλήσεων: 15 ευρώ με δύο ποτά και fingerfood. Η είσοδος θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις! Κατα-ζητήστε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας, πριν συλληφθούν όλες.
Το πάρτι που θα θυμάστε για καιρό. Στα decks: Dj Dimitris Margonis and Dj Pantelis Chronis. Χορηγοί: Tentoura Castro – Το ποτό της Πάτρας, Wedding vintage cars.