ΠΑΤΡΑ: Η ΝΔ συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο για Φαρμάκη και Παπαδημάτο – Η «Πειραιώς» μαζεύει τα στελέχη της

Η ΝΔ, σε επίπεδο δήμων εμπιστεύεται για τις τοπικές κοινωνίες τους υποψηφίους που, είτε είναι μέλη μας, είτε ασπάζονται την αυτοδιοικητική μας κουλτούρα και έχουν ως έρεισμα στη δύναμη των ψηφοδελτίων τους, μέλη του κόμματος. Η εμπιστοσύνη μας δεν πρέπει να θεωρηθεί ούτε αδυναμία μας ούτε ανοχή σε προσωπικές μικροκομματικές λογικές από οποιονδήποτε ξεκαθάρισε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας σε στελέχη του κόμματος.
«Ουδείς δικαιούται να στηρίξει οτιδήποτε διαφορετικό, με τις πράξεις αλλά και την απραξία του. Διότι η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου είναι πρώτα απέναντι σε εκείνους που μένουν ιδεολογικά αγκυλωμένοι σε πρότυπα του χθες και επίσης απέναντι σε όσους ευθύνονται για την ανέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», όπως τόνισε.

Οσον αφορά στην Περιφέρεια, ταύτισε τη σημερινή διοίκηση του Απ. Κατσιφάρα με τη χρόνια απραξία και αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας πως «από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του κόμματος είναι η απαλλαγή από μια διοίκηση φοβική και αναποτελεσματική που αρέσκεται στα μεγάλα λόγια και σε λίγα και αναποτελεσματικά έργα».
Οπως ανέφερε, μια ισχυρή εντολή στον Νεκτάριο Φαρμάκη θα είναι και ένα ξεκάθαρο μήνυμα και προς τις βουλευτικές ότι «γυρίζουμε σελίδα στο λαϊκισμό» με το μήνυμα «εμείς μπορούμε καλύτερα».
Ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάλεσε τέλος τα στελέχη του κόμματος σε όλη την Αχαΐα να επαναφέρουν στο προσκήνιο αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια απαστασιοποιήθηκαν, στην προοπτική νίκης μιας πρότασης διακυβέρνησης που δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, μέσα από ένα κόμμα που έχει δοκιμαστεί τόσο για την προσήλωσή του στα ευρωπαϊκά κοινά οράματα όσο και στην αγάπη για την πατρίδα και το αύριο του τόπου.