«Χάρι & Μέγκαν θα μεγαλώσουν το παιδί με ουδέτερο φύλο» – Οργή στο παλάτι

Όσο περνά ο καιρός, το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι που δεν έχει γεννηθεί ακόμη απασχολεί όλο και περισσότερο τα διεθνή ΜΜΕ.

Τα προγνωστικά για το φύλο του δίνουν και παίρνουν αλλά και για το όνομα που θα επιλέξει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ να του δώσουν.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα προσλάβουν μία παραδοσιακή νταντά για το παιδί που περιμένουν,αλλά όχι αμέσως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

Επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές του παλατιού σύμφωνα με τις οποίες, η μητέρα της Μέγκαν πρόκειται να μετακομίσει από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο, ώστε να της παρέχει όλη την στήριξη που θα χρειαστεί με το μωρό.

Το ζευγάρι σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες πρόκειται να μετακομίσει από το παλάτι για να μείνει στην ανακαινιζόμενη κατοικία στο Windsor.

Φήμες μάλιστα λένε ότι η Μέγκαν θα γεννήσει σε κάποιο νοσοκομείο που θα βρίσκεται κοντά στη νέα κατοικία του ζευγαριού.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που δεν άρεσαν καθόλου στο παλάτι ήταν ότι το ζευγάρι θα μεγαλώσει ο παιδί του χωρίς να επιβάλλει κανένα στερεότυπο φύλου, ακολουθώντας την νέα συνήθεια πολλών νέων γονέων. Το γνωστό gender neutral.

Αυτές οι φήμες προέρχονταν από «φίλους» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που μίλησαν στο Vanity Fair.

Αυτές οι πληροφορίες έφεραν το παλάτι σε άσχημη θέση, το οποιό σε μια σπάνια κίνηση έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι το πριγκιπικό ζευγάρι θα μεγαλώσει το μωρό του κατά αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο.

«Αυτό το ρεπορτάζ είναι εντελώς λανθασμένο» απαντά το παλάτι σύμφωνα με την The Sun.

Φωτογραφίες: Reuters