ΠΑΤΡΑ: Με τις… ασίστ του Άρη Νικολόπουλου τα… γκολ του Νίκου Νικολόπουλου!

Ένας βέρος Παναχαϊκιώτης, ο Άρης Νικολόπουλος, με ταλέντο που ξεχείλιζε, αγαπητός στις μάζες των φιλάθλων, έχοντας τιμήσει και τις φανέλες του ΑΠΣ Πάτραι και του Παναιγιαλείου, προσθέτει τις δυνάμεις του στη δημοτική παράταξη της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ».
Εξηγεί με απλότητα την απόφασή του:
«Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος έχει όλα τα προσόντα για να αποδειχθεί ο καλύτερος δήμαρχος της μεταπολιτευτικής Πάτρας. Έχω εκτιμήσει τη μαχητικότητα, το πείσμα του, τη γνώση του και τις ξεχωριστές ικανότητές του.
Μετά από έναν μακρύ και πετυχημένο πολιτικό κύκλο, έχω τη βεβαιότητα ότι θ’ αλλάξει την Πάτρα μας και με κοινό αγώνα και όραμα θα την καταστήσουμε μια πραγματικά σύγχρονη πόλη. Ενώ, δεχόμενος την… πίεση της συζύγου του και των παιδιών του που έχουν παίξει μπάλα, είμαι σίγουρος ότι και στον αθλητικό τομέα σαν Δήμαρχος θα διαπρέψει».
Από την πλευρά του ο συνεπώνυμος υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:
«Καλωσορίζω τον Άρη στην ομάδα μας. Στη πιο δυνατή ομάδα του Δήμου της Πάτρας. Ποντάρω στις ιδέες, τις προτάσεις και τις… ασίστ του και τα… γκολ θα έλθουν, για να φαντάζει η Πάτρα στα φίλαθλα μάτια της χώρας μια ζηλευτή αθλητούπολη»!

advertisement