Ούτε η επαίσχυντη προπαγάνδα τους δεν πρόκειται να τους σώσει!

Όσο βλέπουν να πλησιάζει η ώρα της πτώσης τους τόσο αυξάνεται ο πανικός τους. Και όσο αυξάνεται ο πανικός τους, τόσο διολισθαίνουν σε έναν άκρατο λαϊκισμό που τους φέρνει πιο κοντά στη συντριβή.
Βλέποντας σε όλες ανεξαιρέτως τις δημοσκοπήσεις την αποτύπωση του επερχόμενου «μαυρίσματος» τους από τον ελληνικό λαό, που επανειλημμένως και συνειδητά εξαπάτησαν, έχουν χάσει πλέον τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Στην απέλπιδα δε προσπάθεια τους να αποτρέψουν το αναπόφευκτο, μετέρχονται όλων των θεμιτών και αθέμιτων μέσων που έχουν στη διάθεση τους, καταφεύγοντας ακόμη και σε μια άθλια προπαγάνδα.
Έντρομοι από την οργή και τις διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, προσπαθούν να τους εμφανίσουν ως φασίστες για να επισκιάσουν τον εθνομηδενισμό τους. Και την ίδια ώρα, καρατομούν αστυνομικούς επειδή δεν τσάκισαν στο ξύλο τους διαδηλωτές!Στο μεταξύ, υπουργοί συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της ελεεινότητας. Ο «πολύς» υφυπουργός Εργασίας κ. Τάσος Πετρόπουλος, σε μια ακραία επίδειξη χυδαίου πολιτικού λόγου, απευθυνόμενος σε μαθητές δημοτικών σχολείων που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση της Βουλής, άρχισε να τους διαφημίζει την κυβερνητική πολιτική με καταιγισμό ψεμάτων και με αποκορύφωμα την επαίσχυντη προπαγάνδα ότι πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι αυτοκτονίες ήταν περισσότερες και οι άνθρωποι έτρωγαν από τους κάδους των σκουπιδιών! Κι όλα αυτά, τα έλεγε με περίσσιο θράσος ο άνθρωπος που κατάργησε το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους!
Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς και παρότι έχουν πιάσει πάτο, σταθερά προσηλωμένοι και κινούμενοι στις ατραπούς της αθλιότητας και του λαϊκισμού, σύντομα θα διαπιστώσουν στις κάλπες ότι τα ψέματα τους πια τελείωσαν και πως θα αποτελέσουν ένα οδυνηρό για τη χώρα παρελθόν.

 

Του Θανάση Νταβλούρου