(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Χορός του Ντόμινο που συναντάει φέτος τα «Μπουρμπούλια»

Ο Χορός του Ντόμινο συναντάει φέτος τα «Μπουρμπούλια», τον κορυφαίο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού και αναβιώνουν με τέσσερις αυθεντικά καρναβαλικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο, πίσω στις «χρυσές» δεκαετίες της Καρναβαλικής Πάτρας!

Την παρασκευή πραγματοποιήθηκε το πρώτο μπουρμπούλι με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου οι οποίοι ‘’κέντησαν’’ μουσικά τη βραδιά . Η πίστα δεν άδειασε ούτε μια στιγμή με ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δομημένο καρναβαλικά , που άγγιζε τους εσωτερικούς ρυθμούς όλων.

Παρουσίες καταπληκτικές μέσα στο μυστήριο του απόλυτου μαύρου, μάσκες με φαντασία, άνθρωποι που τουλάχιστον για λίγο βγήκαν από τη δύσκολη καθημερινότητα και μπήκαν στη σφαίρα της ανεμελιάς και του κεφιού. Στη σφαίρα του Καρναβαλιού.

Μαζί τους και αγαπημένοι καλλιτέχνες οι Passepartout AcoustiCand FullBand οι οποίοι άνοιξαν την βραδιά.

2ο Μπουρμπούλι, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019:

Δύο ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, η Πωλίνα και ο Δάκης έρχονται να ξεσηκώσουν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους τραγουδώντας «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες» και «Αλαλούμ».

3ο Μπουρμπούλι, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019:

Ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης θα είναι εδώ στο Πατρινό Καρναβάλι, υποσχόμενος ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα με τραγούδια όπως «Το κορίτσι του Μάη», «Φύγε σε παρακαλώ», κ.α.

4ο & τελευταίο Μπουρμπούλι, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019:

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή… γι’ αυτό και ο Πασχάλης θ’ ανέβει και πάλι στη σκηνή του Royal, αυτή τη φορά μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη των επιτυχιών «Σοκολατί», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», κ.α. για να απογειώσουν με τα τραγούδια και το κέφι τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Tο πρόγραμμα στα Μπουρμπούλια θ’ ανοίγει το γκρουπ Passepartout.

*Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι – όπως πάντα – δωρεάν! Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.