Ξυλοδαρμός Κούγια στον Λαζόπουλο στο «Αθηνών Αρένα»

advertisement

Τι ήταν να δει ο Αλέξης Κούγιας τον Λάκη Λαζόπουλο χθες το βράδυ στο «Αθηνών Αρένα» να περνάει σε απόσταση αναπνοής;

Η χρόνια κόντρα του με τον δημοφιλή κωμικό τον έκανε να ξεχάσει τα πάντα και από το τραπέζι του στην 4η σειρά έφυγε κατευθείαν για τον καναπέ του Λάκη που κάθισε μπροστά από την πίστα.

ΟΛαζόπουλος που είχε στην παρέα του την Μαρινέλλα, έναν φίλο του γιατρό και την Νταίζη Μανιατοπούλου δεν πρόλαβε να απολαύσει τον Αντώνη Ρέμο ούτε για δέκα λεπτά.

Η ώρα ήταν μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα όταν ο Αλέξης Κούγιας πήγε από πάνω του και του επιτέθηκε φραστικά, πριν τον χτυπήσει λέγοντας του «στο χρωστάω τρία χρόνια».

Χρειάστηκε η επέμβαση σερβιτόρων και των ανθρώπων ασφαλείας του μαγαζιού για να λήξει το άγριο επεισόδιο που διαδραματίσθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων.

Ο ποινικολόγος που επιβεβαίωσε το επεισόδιο στο protothema.gr οδηγήθηκε μακριά από το τραπέζι του ηθοποιού και σκηνοθέτη αρχικά και μετά σύμφωνα με πληροφορίες έξω από το μαγαζί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έμεινε μαζί με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο και μπόρεσε τελικά να απολαύσει τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος τον προσφώνησε αρκετές φορές με το μικρό του όνομα.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν έχει υποβληθεί κάποια μήνυση από τον δημοφιλή κωμικό κατά του διακεκριμένου ποινικολόγου, ο οποίος είναι γνωστός για τις κατά καιρούς κόντρες του με συγκεκριμένα πρόσωπα.