ΠΑΤΡΑ: Επιπλέον παράσταση, απόψε, για την «Πόρνη από πάνω» στο Επίκεντρο+

Το Επίκεντρο+ ανακοινώνει , λόγω της μεγάλης ζήτησης της παράσταση «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου, μία επιπλέον παράσταση αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. Το κοινό της Πάτρας έχει μάθει να χειροκροτεί τις καλές παραστάσεις και για αυτό το λόγω η Κατερίνα Διδασκάλου θα πραγματοποιήσει ακόμα δύο παραστάσεις για τους συμπολίτες μας που δεν είχαν καταφέρει να βρουν εισιτήριο.

Το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Παντρεμένη πάει στην Αθήνα από την Πρέβεζα και ευελπιστεί να αφήσει πίσω μνήμες, συνήθειες και «κανόνες» μιας συντηρητικής εποχής και θα «γιάνει» μόνο όταν λυτρωθεί από τους προσωπικούς της δυνάστες. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής
Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός
Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής

Επιμέλεια σκηνικού: Ματθαίος Δαμίγος

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 ώρα 9:15 μ.μ.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 ώρα 7:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ μειωμένο και προπώληση

(καθημερινές, ώρες 10:00-14:00)

Διάρκεια παράστασης: 70’ χωρίς διάλειμμα

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 46 10 50