(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής


Αναχωρεί σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου για τη Θεσσαλονίκη, η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, προκειμένου να λάβει μέρος σε συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο αμφιθέατρο MOMus, πρώην Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

 

Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι, με την ευκαιρία του εορτασμού της ‘’Ημέρας της Γυναίκας’’ και θα μετάσχουν η χορωδία ‘’Cantus Arte’’ του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης και η χορωδία Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης.

 

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ θα  ερμηνεύσει τα έργα: ‘’A LA NANITA NANA’’, Traditional Spanish Carol, Επεξεργασία: RUTH ELAINE SCHRAM, ‘’NIGRA SUM’’, PABLO CASALS, ‘’SING ALLELUIA!’’, Psalm 96 & 98, VICTOR C. JOHNSON, ‘’AVE MARIA’’, GYORGI ORBAN, ‘’ANGELS’’, ROBIN WILLIAMS- GUY CHAMBERS, Επεξεργασία: FRANK DE VREEZE, ‘’THE PINK PANTHER’’, ΗΕNRY MANCINI, Επεξεργασία: JAY ALTHOUSE, ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ’’, Στίχοι: ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, Επεξεργασία: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΤΣΟΥ & ‘’ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ’’, παραδοσιακό, Επεξεργασία: ΛΟΥΚΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά. Τη χορωδία θα διευθύνει η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.