«Αμφίβολο το μέλλον Μαρτίνς, Καρεμπέ και Μοντεστό στον Ολυμπιακό»!

Μπορεί η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δείχνει απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο ξεκάθαρα σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι.

Όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου, ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών βρίσκεται στα…σχοινιά και τα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια ενδέχεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν!

Οι ερυθρόλευκοι βιώνουν φέτος κάτι πρωτόγνωρο, αφού έμειναν εκτός στόχων από τον Φλεβάρη. Τόσο ο Μάρτινς όσο και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα.

Για την ώρα ο Μάρτινς φαίνεται να μένει, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στο «τιμόνι» των Πειραιωτών και μετά το καλοκαίρι, διότι η χρονιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα απώλεσε τους δύο στόχους που της είχαν απομείνει μέσα σε διάστημα μίας μόλις εβδομάδας και σε αυτό άπαντες έχουν μερίδιο ευθύνης. Από τους παίκτες μέχρι το τεχνικό τιμ.

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλαγές οι οποίες θα προσδώσουν ποιότητα.

Σε κρίση βρίσκεται και το δίδυμο Καρεμπέ-Μοντεστό, στους οποίους πιστώνεται μεγάλο μέρος της στελέχωσης του ρόστερ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ουδείς έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ειδικά για τον Καρεμπέ, εκφράζονται σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μοντεστό έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Αγγλία σε παιχνίδια της Νότιγχαμ και φέρεται να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Φόρεστ τον χειμώνα.

Την ίδια ώρα υπήρξαν σενάρια που τον ήθελαν να είναι ψηλά στη λίστα της Μονακό για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Εν ολίγοις, το τοπίο για τους δύο Γάλλους θα ξεκαθαρίσει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.