Αιτωλοακαρνανία: Τρίτο “χτύπημα” για την οικογένεια 53χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο


Δεν χωράει ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε την οικογένεια του 53χρονου Θανάση Τσεκούρα.

Η μοίρα έχει παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι στη συγκεκριμένη οικογένεια του αείμνηστου Γιάννη Τσεκούρα, που είχε τέσσερα παιδιά , τρεις γιους και μια κόρη και που πριν από τριάντα χρόνια περίπου, έχασε άλλα δυο μέλη της.

Τα μεγαλύτερα αδέρφια του 53χρονου, ο Βασίλης και ο Γιώργος, 29 και 31 ετών τότε, είχαν παρασυρθεί από αυτοκίνητο, στην εθνική οδό λίγα μέτρα μακριά από την οικία τους.

Ο πρώτος είχε πεθάνει ακαριαία και ο δεύτερος και μεγαλύτερος αδερφός, ο Γιώργος, είχε ξεψυχήσει σε νοσοκομείο της Αθήνας, μια μέρα μετά.

Συγγενείς της οικογένειας, φίλοι και συγχωριανοί, δεν μπορούν να πιστέψουν, πως την οικογένεια Τσεκούρα, «χτυπά» μια ακόμη τραγωδία, με τον θάνατο του μικρότερου αδερφού, Θανάση, σε ηλικία 53 ετών.

Σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 4:30 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Νεάπολης θα τελεστεί η κηδεία του Θανάση Τσεκούρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 53 ετών όταν καταπλακώθηκε από τσιμεντόλιθους.

Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αποθήκη στη Νεάπολη Αγρινίου όταν υποχώρησε η στέγη και τον καταπλάκωσαν ογκώδεις τσιμεντόλιθοι.

Ο Θανάσης Τσεκούρας βρήκε ακαριαίο θάνατο στην αποθήκη, ιδιοκτησίας του, όπου είχε αποθηκευμένες ποσότητες καλαμποκιού και τριφυλλιού.

Η σορός του 53χρονου θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 3:30 το μεσημέρι.

Πηγή: agriniopress.gr