ΑΧΑΪΑ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας – Τα ονόματα

Συγκροτήθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, όπως προέκυψε από την Τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL με μεγάλη συμμετοχή Καλαβρυτινών. Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η εξής:
Πρόεδρος: ο κ. Ευθύμιος Βαζαίος.
Α’ Αντιπρόεδρος: η κ. Μαρία Γεωργαντά – Καρύδη.
Β’ Αντιπρόεδρος: η κ. Ελένη Χάμψα.
Γενικός Γραμματέας: ο κ. Πάνος Κουμάντος.
Ειδικός Γραμματέας: η κ. Χρύσα Λεχουρίτη.
Ταμίας: ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος.
Μέλος: η κ. Ανδριανή Συκωτάκη.
Μέλος: ο κ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος.
Μέλος: ο κ. Παρασκευάς Σπανός.

Ο Προέδρος Κύριος Ευθύμιος Βαζαίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας είναι ένας υγιής σύλλογος με πλήθος ενεργών μελών, νοικοκυρεμένα οικονομικά, ιδιόκτητα γραφεία και αξιόλογες δράσεις στους τομείς του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος της Ένωσης είναι να συνεχίσει τη δυναμική πορεία, που έχουν χαράξει οι προηγούμενες διοικήσεις με πρωταγωνιστή τον Επίτιμο Προέδρο Κύριο Σωτήρη Τσενέ, για την προβολή της ιστορίας, τη διατήρηση της μνήμης και την πρόοδο του τόπου μας.

Επιθυμούμε, είπε ο κ. Βαζαίος, να ανοίξουμε την Ένωση στις νέες γενιές Καλαβρυτινών δημιουργώντας προγράμματα ελκυστικά για τους νέους και τις νέες οικογένειες. Θέλουμε στους κόλπους μας νέους που θα πάρουν την σκυτάλη από εμάς και θα κρατήσουν άσβεστο το ενδιαφέρον και την αγάπη για τη γενέθλια γη. Η Ένωση πρέπει να γίνει τόπος συνάντησης, διαλόγου και προβολής των Καλαβρυτινών που ζουν και δημιουργούν έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια της κοιτίδας μας. Θέλουμε μαζί μας όλους όσους αγαπούν τον τόπο και αισθάνονται υπερήφανοι που κατάγονται από το Μαρτυρικό Δήμο Καλάβρυτων.