ΠΑΤΡΑ: Τα Μπουρμπούλια επιστρέφουν… στο Royal – Από σήμερα μέχρι και 9 Μαρτίου

Print

Ο Χορός του Ντόμινο συναντάει φέτος τα «Μπουρμπούλια», τον κορυφαίο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού και αναβιώνουν με τέσσερις αυθεντικά καρναβαλικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο, πίσω στις «χρυσές» δεκαετίες της Καρναβαλικής Πάτρας!1, 4, 6 και 9 Μαρτίου υποδεχόμαστε κορυφαίους καλλιτέχνες στη σκηνή του Royal, φλερτάρουμε και χορεύουμε με τα ντόμινο… μέχρι το πρωί!

Ουίλλιαμς, Πολυχρονιάδης, Τζορντανέλλι & Αδαμαντίδου, Δάκης & Πωλίνα, Αρβανίτη & Πασχάλης ανεβάζουν τους καρναβαλικούς ρυθμούς!

1ο Μπουρμπούλι, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019:

«Tα καλύτερά μας χρόνια» ξυπνάνε με τους Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου, σ’ ένα nonstopparty με επιτυχίες των 50’s, 60’s και 70’s

2ο Μπουρμπούλι, τη Δευτέρα 4Μαρτίου 2019:

Δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, η Πωλίνα και ο Δάκης έρχονται να ξεσηκώσουν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους.

3ο Μπουρμπούλι, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019:

Ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης, σ’ ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα.

4ο Μπουρμπούλι, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019:

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή… γι’ αυτό και ο Πασχάλης ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Royal, μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη για να απογειώσουν με τις επιτυχίες τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Tους χορούς «προθερμαίνουν» οι αγαπημένοι Passepartout.

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι – όπως πάντα- δωρεάν!

Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

RoyalTheater (Παλαιό Πτωχοκομείο), Ακτή Δυμαίων 53

Ώρα έναρξης: 21.30

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120

Υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας