ΠΑΤΡΑ: Εβδοµάδα Οικογενειακού Εθελοντισµού από το «Το Χαµόγελο του Παιδιού» – Έως τις 2 Μαρτίου

Το Χαµόγελο του Παιδιού», για 4η συνεχή χρονιά, πραγµατοποιεί την Εβδοµάδα Οικογενειακού Εθελοντισµού στα «Εθελοντικά ∆ηµιουργικά Εργαστήρια» που λειτουργούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Για µία εβδοµάδα,έως το Σάββατο 2 Μαρτίου, τα
«Εθελοντικά ∆ηµιουργικά Εργαστήρια» περιµένουν τις οικογένειες και τα παιδιά τους που θα δηλώσουν συµµετοχή για να βοηθήσουν το έργο του οργανισµού, να δηµιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές συνδυάζοντας διάφορα υλικά και χρώµατα,προσφέροντας το χρόνο τους και το Χαµόγελό τους.

Συµµετοχή µπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες (ενήλικες µαζί µε τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) στα «Εθελοντικά ∆ηµιουργικά Εργαστήρια» που βρίσκονται στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πύργο, τη Λάρισα, την Τρίπολη, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα, την Καβάλα, τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης.

Όλα τα είδη που κατασκευάζονται στα Εθελοντικά ∆ηµιουργικά Εργαστήρια του οργανισµού, από εργαζόµενους κι εθελοντές, διατίθενται τόσο στα bazaars που πραγµατοποιούνται πανελλαδικά όσο και στο e-shop του για την οικονοµική ενίσχυση του έργου και των δράσεών του.

 

Θεµέλιος λίθος του οργανισµού «Το Χαµόγελο του Παιδιού» είναι οι εθελοντές, που εδώ και 23 χρόνια µε τη δική τους προσφορά συµβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του οργανισµού πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο µε τη ειδικότητά τους όσο και µε
την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισµένες δράσεις του οργανισµού.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» σας περιµένει…. γιατί ο εθελοντισµός στο Χαµόγελο είναι υπόθεση Οικογενειακή!