Ολοκλήρωση Επιθεώρησης Σ.Ε της ΔΕΜΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ, αναφορικά με την πρόοδο της προετοιμασίας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Σε συνεχείς συσκέψεις παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν τα θέματα για κάθε  επί μέρους τομέα των Αγώνων, απαντήθηκαν ερωτήσεις και τέθηκαν τα νέα χρονοδιαγράμματα, έως την επόμενη επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ ( 2-4 Απριλίου ).

Η Συντονιστική Επιτροπή ( CoCom ) της ΔΕΜΑ, έμεινε απολύτως ικανοποιημένη από την ενημέρωση, συνεχάρη την Ομάδα Έργου για την εμφανή πρόοδο σε όλα τα επίπεδα της προετοιμασίας και αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή – φιλοξενία, συνέστησε συνέχιση των εργασιών με τον ίδιο ενθουσιασμό και χωρίς εφησυχασμό.

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Ομάδα Έργου των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, έχουν πλήρη συνείδηση ότι το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για την ολοκλήρωση διαδικασιών που αφορούν συγκεκριμένα κομμάτια της διοργάνωσης, σε αυστηρά καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, συνεχίζουν να δουλεύουν μεθοδικά και με απόλυτη πίστη για την αποτελεσματική ανταπόκριση στην μεγάλη πρόκληση για την πόλη μας.