Λάρισα: Πέντε συλλήψεις με δυόμισι κιλά χασίς και πολύ χρήμα

Είχαν γεμίσει τις τσέπες τους με βρώμικο χρήμα από τις πωλήσεις ναρκωτικών σε χρήστες της Λάρισας, πέντε Έλληνες που συνελήφθησαν με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε και το… πελατολόγιό τους που εξετάζεται εξονυχιστικά!

Κατά τις αιφνιδιαστικές έρευνες που έγιναν ταυτόχρονα στα σπίτια των δραστών ηλικίας 23 ως 37 χρόνων, βρέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 341,5 γραμμαρίων, 12 ναρκωτικά χάπια, έξι ηλεκτρονικές ζυγαριές, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς και πλήθος νάιλον συσκευασίες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, μετρητά ύψους 4.645 ευρώ που είχαν αποκομίσει από τις πωλήσεις του χασίς, αλλά και ένας φορητός υπολογιστής και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα «πελατών και τα χρηματικά ποσά που εισέπρατταν. Οι πέντε δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.