Καλαμάτα: Είχε βαρέσει «κανόνι» ο κούριερ που υπεξαιρούσε χρήματα!

Προμελετημένες και σχεδιασμένες βήμα προς βήμα φαίνεται ότι ήταν οι υπεξαιρέσεις που διέπραξε ο 64χρονος διαχειριστής του γραφείου ταχυμεταφορών στην Καλαμάτα που συνελήφθη από την Ασφάλεια. Ίσως, μάλιστα, οι περιπτώσεις να είναι περισσότερες από πέντε που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, καθώς η εταιρεία βάρεσε «κανόνι» εν μια νυκτί πριν από δύο εβδομάδες!

Ο 64χρονος φέρεται ότι άδειασε τα γραφεία μια νύχτα Σαββάτου και εξαφανίστηκε χωρίς να ενημερώσει τους εργαζόμενους που απασχολούσε και τους πελάτες του, οι οποίοι τα βρήκαν κλειστά. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «Θάρρος», τις προηγούμενες ημέρες είχε αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγγελίες για την πώληση των επίπλων! Αμέσως μετά, κατήργησε τη σελίδα της επιχείρησης στο ίντερνετ και τον «τοίχο» της στο facebook.

Από την έρευνα της Ασφαλείας προέκυψε ότι ο 64χρονος έβαζε στην τσέπη τα ποσά αντικαταβολών , από τον Αύγουστο του 2018 ως τις 21 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τη δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, στο διάστημα αυτό φέρεται να υπεξαίρεσε 11.500 ευρώ από πέντε επιχειρήσεις και συγκεκριμένα από τη ταχυμεταφορική των ΕΛ.ΤΑ., μια εταιρεία εμπορίας ποδηλάτων και ανταλλακτικών, μια κάβα ποτών, μια επιχείρηση εμπορίας σιδερικών και χρωμάτων και μια εταιρεία επίπλων και ειδών διακόσμησης.