ΗΠΑ: Συμβόλαιο θανάτου από βιαστή 7χρονου για το παιδί και τη μητέρα του

Υπόθεση που παραπέμπει σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας αποκαλύφθηκε στην επαρχία Σεντ λούις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με πρωταγωνιστή έναν ομοφυλόφιλο βοηθό δασκάλου ύποπτο για τον βιασμό ενός 7χρονου αγοριού, ο οποίος συνωμότησε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό του, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με εκτελεστή και να σκοτώσουν το παιδί και τη μητέρα του.

Την απίστευτη αυτή υπόθεση αποκάλυψε ο εισαγγελέας της περιοχής. Όπως είπε κατά τη δήλωσή του, ο βιασμός του 7χρονου αγοριού συνέβη πριν από τρία χρόνια. Η καταγγελία, ωστόσο, έγινε τον Νοέμβριο που πέρασε, με τρεις κατηγορίες για σοδομισμό.

Η ιστορία, όμως, δεν περιορίστηκε στον βιασμό του 7χρονου αγοριού, καθώς οι αστυνομικοί, κατά την παρακολούθηση του υπόπτου, διαπίστωσαν ότι ο 36χρονος Deonte Taylor συνωμότησε με τον 66χρονο σύντροφό του, Michael Johnson, προκειμένου να συναντηθούν με εκτελεστή και να τον πληρώσουν ώστε να «εξολοθρεύσει» το παιδί και τη μητέρα του, προφανώς για να μην καταθέσουν εναντίον του και συνεχιστεί η δίωξή του από τις αμερικανικές αρχές.

Την Τετάρτη, μετά από παρακολούθηση και στοιχειοθέτηση των κατηγοριών, ο γενικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του ζευγαριού για συνωμοσία και απόπειρα δολοφονίας, κατηγορίες τις οποίες πρόσθεσε στον φάκελο του βιασμού.

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους απτά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύεται ότι ο 36χρονος ύποπτος για τον βιασμό του 7χρονου αγοριού και ο 66χρονος σύντροφός του, πλήρωσαν έναν άντρα για να σκοτώσει το παιδί και τη μητέρα του, ώστε να μην καταθέσουν εναντίον τους.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση και των δύο, δίχως τη δυνατότητα καταβολής εγγύησης, καθώς θεωρήθηκαν άκρως επικίνδυνοι για τη ζωή του 10χρονου σήμερα αγοριού και της μητέρας του. Η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης θα οριστεί το επόμενο διάστημα.