ΠΑΤΡΑ: Ο ΣΚΕΑΝΑ στη μεγάλη δράση του «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι»

 

Ο ΣΚΕΑΝΑ, σε συνέχεια της μεγάλης δράσης του «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι» παρέδωσε το τέταρτο αναπηρικό αμαξίδιο στον κ. Robert Grohmann, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, με στόχο να καλύψει τις βασικές ανάγκες μετακίνησής του.

Ο σύλλογος, όντας ένας από τους μεγαλύτερους και αρχαιότερους της Ελλάδας και αναγνωρίζοντας την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, συμμετέχει και προωθεί τέτοιες φιλανθρωπικές δράσεις με στόχο να κινητοποιεί ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας κάθε φορά και με μεγάλη χαρά βλέπει την προσπάθεια όλων να μετουσιώνεται πολύ γρήγορα σε αποτέλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι ο σκοπός της δράσης είναι διττός καθώς από την μια παρέχει στήριξη σε Άτομα με Αναπηρία που το έχουν πραγματικά ανάγκη και από την άλλη προωθεί το σημαντικό μήνυμα της ανακύκλωσης του πλαστικού ενισχύοντας την οικολογική συνείδηση στην κοινή γνώμη. Σε κάθε περίπτωση η δράση του Συλλόγου μας δεν αποτελεί την επίλυση σε θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας, τα οποία είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένη ως η βασική υποχρέωση της Πολιτείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πυροσβεστική, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας, και ιδιαιτέρως την εφημερίδα Γνώμη για τον μεγάλο όγκο πωμάτων που περισυλλέγουν συστηματικά.Επίσης ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ για την στήριξη και την προβολή της δράσης αυτής καθώς και όλους όσοι την στηρίζουν.

Παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει μαζί μας, στα τηλέφωνα του ΣΚΕΑΝΑ 2614008353, 6936008353 και στο e-mail skeana@gmail.com

Στην φωτογραφία από αριστερά ο κ. Robert Grohmann, ο κ. Κολλιόπουλος Γεώργιος, μέλος Δ.Σ. ΣΚΕΑΝΑ, ο κ. Φεσσιάν Γεράσιμος Ακτιβιστής σε θέματα ΑμεΑ και ο εμπνευστής – υποστηρικτής της ιδέας.