(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιος στη Μόβρη με τον Χρήστο Νικολάου ο Γιώργιος Γκοτσούλιας

Ο κ. Γεώργιος Γκοτσούλιας είναι από τα Σαγαίικα, γεννηθείς το 1973. Είναι απόφοιτος της σχολής του ΟΑΕΔ με ειδικότητα μηχανικού αυτοκινήτων και είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής καθώς εργάζεται στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας εδώ και 25 χρόνια.

«Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου και θα είμαι υποψήφιος στην Δημοτική Ενότητα Μόβρης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Σαγαίικα, σε ένα από τα μεγαλύτερα κεφαλοχώρια της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας, ένα χωριό που δυστυχώς έχει χάσει την αίγλη του. Δεσμεύομαι στους  τόσο στους Σαγιώτες, όσο και στους συνδημότες μου εν γένει,  ότι με το σημερινό και αυριανό δήμαρχο Χρήστο Νικολάου  θα παλέψουμε για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας, με αγάπη και σεβασμό προς τους συνδημότες μας»ανέφερε ο  Γεώργιος Γκοτσούλιας.  

«Η υποψηφιότητα του Γιώργου, ενός νέου, ανήσυχου και προκομμένου ανθρώπου που θα ασχοληθεί για πρώτη φόρα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένα δείγμα πραγματικής και ουσιαστικής ανανέωσης στην προοδευτική και δημοκρατική κοινωνία των Σαγαιίκων. Χρωστάμε στην Τοπική Κοινωνία των Σαγαιίκων και δεσμεύομαι  ό, τι  δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε στην πρώτη θητεία μας στο χωριό μας θα γίνει στην δεύτερη. Καλωσορίζουμε το νέο μας υποψήφιο και πιανόμαστε χέρι χέρι ώστε να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει από το 2014» τόνισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.