ΗΠΑ: Μητέρα και κόρη κατηγορούνται ότι σκότωσαν πέντε μέλη της οικογένειάς

Μια 45χρονη γυναίκα και η έφηβη κόρη της κατηγορούνται ότι σκότωσαν, για άγνωστους λόγους, πέντε μέλη της οικογένειάς τους, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν σε ένα διαμέρισμα, σε ένα προάστιο της Φιλαδέλφειας.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και τρία μικρά παιδιά, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της κομητείας Μπακς Μάθιου Γουάιντρομπ. “Πρόκειται για μια φρικτή τραγωδία”, είπε ο εισαγγελέας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έξω από την πολυκατοικία. “Μόλις μιλήσαμε με τους συγγενείς των πέντε θυμάτων και είναι όλοι τους συντετριμμένοι”, πρόσθεσε.

Η 45χρονη Σέινα Ντικρί οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον δικαστηρίου. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πέντε ανθρωποκτονίες: της κόρης της, Να’Άιρα Σμιθ, 25 ετών, του γιου της, Ντέιμον Ντικρί 14 ετών, της αδελφής της Τζαμίλα Κάμπελ, 42 ετών και των δίδυμων κοριτσιών της τελευταίας, Ιμάνι και Έρικα Άλεν, 9 ετών.

Ο δικαστής διέταξε την προφυλάκισή της, χωρίς εγγύηση. Δεν είναι σαφές αν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Η Ντόμινικ Ντικρί, 19 ετών, η μεσαία κόρη της Σέινα, έχει επίσης συλληφθεί και αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τη μητέρα της.

Ο Γουάιντρομπ απέφυγε να εξηγήσει πώς σκοτώθηκαν τα πέντε θύματα και ποιο ήταν το κίνητρο των δύο γυναικών. Οι αρχές αναζητούν τον 17χρονο γιο της Τζαμίλα Κάμπελ, όμως δεν τον θεωρούν ύποπτο για τις δολοφονίες, απλώς θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία του, τόνισε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, ένας γείτονας της οικογένειας είπε ότι τα εγκλήματα αποκαλύφθηκαν όταν κλήθηκαν οι αρχές επειδή έξω από το ισόγειο διαμέρισμα, στο Μόρισβιλς της Πενσιλβάνιας, είχε δημιουργηθεί ένας σωρός σκουπιδιών και κανείς δεν απαντούσε όταν χτυπούσαν το κουδούνι.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, οι αστυνομικοί το βρήκαν γεμάτο σκουπίδια, αναποδογυρισμένα έπιπλα, σπασμένα τζάμια. Σε ένα κρεβάτι είδαν δύο γυναίκες που έδειχναν να τα έχουν χαμένα.

Τα πέντε θύματα βρίσκονταν όλα μαζί σε ένα από τα πίσω δωμάτια.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ