Για αυτό πολεμάει το καρναβάλι το ΚΚΕ

Το Σάββατο που μας πέρασε το παιχνίδι του 54ου κρυμμένου θησαυρού περιστρεφόταν γύρω από την Χρυσή εποχή της Πάτρας. Την εποχή του τραμ, την εποχή της δημιουργίας του Τσίλερ,την εποχή του μεγάλου λιμανιού της σταφίδας, την εποχή του εργοστασίου αεριόφωτος, την εποχή του δημοτικού νοσοκομείου, την εποχή του δημοτικού βρεφοκομείου. Την εποχή της Πάτρας των μεγάλων πολιτικών και των μεγάλων ιδεών. Την εποχή που η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος πόλη στην Ελλάδα.
ΥΓ: Αυτό σημαίνει καρναβάλι. Να δίνεις πολιτικό μήνυμα με κέφι και χαρά. Να δείχνεις στην δημοτική αρχή της μιζέριας ποια είναι η πραγματική ταυτότητα της πόλης και των κατοίκων της. Και για αυτό πολεμάει το καρναβάλι το ΚΚΕ.
ΥΓ2: Ευτυχώς που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και αποδέχτηκε ο Δήμος την πρόταση των πληρωμάτων για να αναλάβουν τα ίδια την διοργάνωση του κρυμμένου θησαυρού.
ΥΓ3: Αντί να βλέπουμε άντρες με μπικίνι μπροστά από το Δημοτικό θέατρο, βλέπουμε παιχνίδια με φαντασία, θεατρικότητα. Βλέπουμε παιχνίδια που μαθαίνεις την ιστορία του τόπου σου. Βλέπουμε παιχνίδια σε χώρους στολίδια της πόλης. Βλέπουμε μετά από πολλά χρόνια ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! Συγχαρητήρια!
ΥΓ4: Αυτήν την Πάτρα ερωτευθήκαμε μέσα από τις αφηγήσεις των μεγαλυτέρων και από την μελέτη της ιστορίας της. Για αυτήν την Πάτρα θα παλέψουμε. Για την Πάτρα των ονείρων μας. Για την Πάτρα που μας αξίζει. Για την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ!
Κωνσταντίνος Γρ Μαρκέτος
Εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης στον Καρναβαλικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ”