(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Λαμπρή εκδήλωση της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας – Το νέο Δ.Σ

Έγινε χθες Κυριακή 24/2/19, στο ξενοδοχείο Caravel, η κοπή της πίτας και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Κοντογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικ. Μαγκαφάς και Λεων. Βασιλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος, πρώην Βουλευτής και νυν υποψήφιος για το Δήμο Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλος, ο επίσης υποψήφιος για το Δήμο Καλαβρύτων κ. Σπ. Θεοχάρης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δικηγόρος κ. Σπύρος Α. Παπαναστασίου ως εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Γ. Τσενέ, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Χρύσα Παπαδάτου, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου μας, μέλη και φίλοι της Ένωσης.

 

Για άλλη μια φορά η αίθουσα του ξενοδοχείου Caravel ήταν κατάμεστη από συμπατριώτες μας. Αξιοσημείωτο βέβαια δεν ήταν μόνο ο μεγάλος αριθμός των παρευρισκομένων συμπατριωτών μας, αφού η Ένωση, έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους πολυπληθείς εκδηλώσεις, αλλά το ότι οι πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν νέοι άνθρωποι, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Ένωση έχει μέλλον και επιφορτίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις το νεοεκλεγέν Διοικητικό της Συμβούλιο, που εμφανίζεται και αυτό ανανεωμένο και σε πρόσωπα και σε ηλικίες.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (9 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη) θα αποτελέσουν κατ’ αλφαβητική σειρά οι:

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΚΑΡΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΜΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΕΧΟΥΡΙΤΗ ΧΡΥΣΑ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΣΥΚΩΤΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ
ΧΑΜΨΑ ΕΛΕΝΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ