(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)- Ν.Νικολόπουλος με την ευκαιρία των γενεθλίων του – «Τον Μάη θα… σηκώσουμε την κούπα!»

«Δεν θέλω να είμαι άλλος ένα δήμαρχος – πατερούλης. Θέλω να είμαι απλά ένα καλό… εργαλείο στα χέρια των συμπολιτών μου και ιδιαίτερα των νέων, που με τις ιδέες, το πάθος και τις ικανότητές τους θα μπουν στην πρώτη γραμμή για να ξανακάνουμε την Πάτρα όμορφη και εύρωστη» τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος στον απόηχο της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης που διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κατάστημα Due Piani στην Πάτρα, με την ευκαιρία των γενεθλίων του.

«Τα γενέθλια μας θυμίζουν ότι μεγαλώνουμε. Και καθώς μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε απλά το μέσον που ανοίγει δρόμους στις επόμενες γενιές που έχουν το δικαίωμα να ζήσουν καλύτερα από εμάς και όχι χειρότερα» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, που είδε με μεγάλη χαρά, εκατοντάδες νέες και νέους της Πάτρας., αλλά και πολλούς ακόμα φίλους και συμπολίτες, να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του και να δημιουργούν ένα ακόμα ισχυρό κύμα πολλαπλών μηνυμάτων υπέρ της «Νέας Πάτρας».

«Να είστε βέβαιοι πως τον Μάη θα… σηκώσουμε την κούπα!» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος για μία ακόμα φορά ξεδίπλωσε το όραμά του για μία πόλη που θα αγαπάει την πρόοδο και την προκοπή και θα γίνεται όλο και πιο όμορφη κάθε μέρα, αντάξια μητρόπολη του ευρωπαϊκού νότου.

«Δεν μας αξίζει η μιζέρια που εκπέμπεται και ανατροφοδοτείται από ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν το φωτεινό πρόσωπο της πόλης μας, επειδή δεν το ξέρουν ή επειδή το κομματικό τους συμφέρον δεν τους επιτρέπει να το δουν. Και αυτό το φωτεινό πρόσωπο λάμπει σήμερα στα δικά σας πρόσωπα και στο πρόσωπο κάθε σκληρά εργαζόμενου και κάθε υπεύθυνου επαγγελματία και επιχειρηματία της Πάτρας. Δηλαδή, στο πρόσωπο της πολύ μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής μας κοινωνίας, που στις κάλπες του Μαΐου θα δώσει την απάντησή της σε όσους την θεωρούν υποταγμένη και άβουλη» υπογράμμισε.

Σχετικό βίντεο : Πάρτι νεολαίας στο “Due Piani” για τα γενέθλια του Νίκου Νικολόπουλου