Το οφείλουμε στην Πάτρα μας!

Τα πρώτα μηνύματα για τη «Νέα Πάτρα» είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και δίνουν μια σαφή προοπτική νίκης, όχι απλώς ενός συνδυασμού αλλά μιας ολόκληρης πόλης που έχει βυθιστεί στη μιζέρια και σε μια παρατεταμένη παρακμή.

Το ευτύχημα είναι ότι όλα δείχνουν πως οι Πατρινοί αγκαλιάζουν μια υγιή προσπάθεια που δίνει ένα όραμα ανάτασης για την αχαϊκή πρωτεύουσα, που της λείπει όσο ποτέ άλλοτε.

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι που μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια αγωνία, συστρατεύονται με τον Νίκο Νικολόπουλο για να οικοδομήσουμε ακριβώς αυτό που λέμε και εννοούμε: Τη Νέα Πάτρα.

Σύμφωνα με ένα σοφό γνωμικό, εάν θες να πας μπροστά πρέπει να κοιτάξεις προηγουμένως πίσω. Επομένως, το ένδοξο παρελθόν μας είναι για εμάς χρήσιμος οδηγός προκειμένου να πορευτούμε στο μέλλον με σκοπό να ξανακάνουμε την Πάτρα μεγάλη και τρανή, να την μετατρέψουμε σε μια πόλη με μια ακλόνητη αναπτυξιακή δυναμική και μακροχρόνιους, διευρυμένους, ορίζοντες.

Εξυπακούεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα είναι να την πάρουμε πίσω από τη σημερινή ιδεοληπτική Δημοτική Αρχή, που δεν υπηρετεί τον τόπο μας αλλά ακολουθεί με δογματική προσήλωση και μπόλικες «ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής» την ατζέντα του ΚΚΕ.

Όμως, έως εδώ! Η γενέτειρα μας, η ιδιαίτερη πατρίδα μας, ο τόπος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά, είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια ανθρώπων που με την καταδικασμένη από την Ιστορία και τη ζωή παρωχημένη ιδεολογικοπολιτική αντίληψη τους έχουν τελματώσει την πόλη σε έναν άνευ προηγουμένου μαρασμό.

Μπορούμε με δήμαρχο τον Νίκο Νικολόπουλο να διώξουμε τη μιζέρια και την φτώχεια, μπορούμε να αναγεννήσουμε την Πάτρα μας και να την κάνουμε αυτή που αξίζει να έχουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» είναι εδώ για να αγκαλιάσει όλους τους Πατρινούς, ανεξαρτήτως ιδεολογικών προτιμήσεων και διαφορών. Ας συνειδητοποιήσουμε, επιτέλους, ότι πρώτα και πάνω από τα κόμματα είναι η πόλη μας, το κοινό σπίτι μας. Στις επικείμενες εκλογές θα κληθούμε να επιλέξουμε αυτόν που είναι καταλληλότερος για δήμαρχος, αυτόν που είναι ικανότερος να τη βγάλει από το σημερινό τέλμα και να την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες.

Ως εκ τούτου, ψηφίζοντας τον συνδυασμό του Νίκου Νικολόπουλου, θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα με πανελλαδική εμβέλεια που θα συμπυκνώνεται σε δύο λέξεις: «Μόνο Μπροστά!».

 

Του Αντώνη Κουνάβη,

υποψηφίου δημοτικού συμβούλου

με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»