Καιρός: Λόγω σφοδρής κακοκαιρίας το Air Force One με τον Τραμπ δεν θα ανεφοδιαστεί στη Σούδα

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στην αεροπορική βάση της Σούδας στην Κρήτη.

Οι κακές καιρικές συνθήκες στην Κρήτη άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό των Αμερικανών, σύμφωνα με τον οποίο το Air Force One με τον Ντόναλντ Τραμπ επρόκειτο να κάνει στάση στη Σούδα για ανεφοδιασμό, περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, μεταφέρει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Βιετνάμ όπου την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ηνωμένων Πολιτειών-Βόρειας Κορέας.

Την τελευταία ώρα επικρατεί κινητικότητα στην αεροπορική βάση της Σούδας, αφού οι πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν φτάσει στην Κρήτη για την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ μετακινούνται σε άλλη -άγνωστη- τοποθεσία ανατολικότερα, όπου θα γίνει ο ανεφοδιασμός του μεγάλου αεροσκάφους για να συνεχίσει το ταξίδι του προς το Βιετνάμ.