Nαταλία Δραγούμη: Με τον Λάνθιμο με συνδέει ένα ατύχημα με τη μηχανή

Η 91η απονομή τελετής των Όσκαρ έγιναν χθες στο Dolby Theatre, και είχε άρωμα Ελλάδας, αφού ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η ταινία του «The favourite» (Η Ευνοούμενη) βραβεύτηκε με Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν.

Στην εκπομπή που μετέδωσε η Cosmote tv λίγες ώρες πριν τα Όσκαρ με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, είχε μεταξύ άλλων καλεσμένη και την Ναταλία Δραγούμη η οποία αποκάλυψε πως πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανέφερε ένα περιστατικό με τον σπουδαίο σκηνοθέτη, όταν είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή της (μιας και είναι γνωστό ότι λατρεύει την ταχύτητα) και την βοήθησε προκειμένου να μεταφέρει τη μηχανή της στην άκρη του δρόμου και τον ευχαρίστησε για την πράξη του αυτή. Μία κίνηση που δε θα ξεχάσει ποτέ, όπως υπογράμμισε.

Ο Γιώργος Σατσίδης ο οποίος ήταν στο Λος Άντζελες και στο Dolby Theatre έδωσε όλο το ρεπορτάζ και τόνισε πως ο Γιώργος Λάνθιμος δεν πέρασε μπροστά από τις κάμερες και ο λόγος ήταν «Στο κόκκινο χαλί δεν μίλησε σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχει πένθος για τον πατέρα του και δεν ήθελε να δείξει ή να θεωρηθεί ότι γιορτάζει…».

Αυτή ήταν η επιθυμία του Γιώργου Λάνθιμου να μην μιλήσει σε κανέναν δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί και τη σεβάστηκαν.