(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιος στη Μόβρη με τον Χρήστο Νικολάου ο  Βασίλης Λαγός

Υποψήφιος στην Δημοτική Ενότητα Μόβρης  με τον Χρήστο Νικολάου

και την “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών”

ο  Βασίλειος Λαγός.

Ο κ. Βασίλειος Λαγός είναι από τα Σαγαίικα, παντρεμένος με την  Καλλιόπη Χρυσανθακοπούλου από τους Αποστόλους  Σαγαιίκων και έχουν αποκτήσει τρείς κόρες. Είναι αγρότης και ασχολείται με την καλλιέργεια  πατάτας και  αμπελιού. Παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πάντα τον ενδιέφεραν τα αθλητικά και τα πολιτισμικά δρώμενα. Είναι μέλος του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού  από το 1981 μέχρι και σήμερα ενώ υπήρξε και αντιπρόσωπος της Ένωσης  Γεωργικών Συνεταιρισμών Πατρών . Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Εθνικό Σαγαιίκων κατά το χρονικό διάστημα 2012-2015 όπου η ομάδα μεσουρανούσε  και βρισκόταν στην κατηγορία της  Δ΄ & Γ΄ Εθνικής. Επιπλέον υπήρξε γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου παραλίας Νιφοραιίκων.

«Στηρίζω και Στρατεύομαι με το σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Έναν άνθρωπο που είναι επαγγελματικά καταξιωμένος στην τοπική κοινωνία μέσα από την ελεύθερη αγορά και όχι από την «εγγύηση του Δημοσίου», δεν είναι συνταξιούχος – είναι μάχιμος –  και είναι μόνιμος κάτοικος Αχαγιάς… Έναν  άνθρωπο που γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγρότης και προσπαθεί καθημερινά να τον στηρίζει και να στέκεται δίπλα του και όχι (5) μήνες πριν τις εκλογές»ανέφερε ο Βασίλης Λαγός.

«Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Έναν άξιο οικογενειάρχη, έναν αγωνιστή και επιτυχημένο αγρότη ,  έναν δραστήριο και ανήσυχο άνθρωπο της Τοπικής Κοινωνίας των Σαγαιίκων. Με τον Βασίλη μας συνδέουν κοινοί αγώνες και το ενδιαφέρον για την προκοπή, την  πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας» τόνισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.