Κοπή Βασιλόπιτας Αστέρα Τέμενης

Το Δ.Σ. του Αστέρα θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης την Παρασκευή το βράδυ 22 Φεβρουαρίου.

Σε ένα οικογενειακό κλίμα, συνέφαγαν η αντρική ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς και όλοι οι νεαροί αθλητές των Ακαδημιών. Παρούσα η Διοίκηση του Αστέρα, οι προπονητές και οι γιατροί της ομάδας, οι χορηγοί και οι γονείς των αθλητών των Ακαδημιών.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αιγιαλείας Κο Περικλή Παπαγιαννακόπουλο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τέμενης, Κο Παναγιώτη Μαρίνο, και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης Κο Παναγιώτη Καριοφύλη και το υπόλοιπο Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση της ‘’οικογένειας’’ του Αστέρα και τιμήθηκαν από την ομάδα μας για την αγαστή συνεργασία και τη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες του σωματείου μας για την αναβάθμιση του Αιγιώτικου αθλητισμού.

Αναμνηστικά Διπλώματα, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, δώθηκαν στους χορηγούς της ομάδας μας, Κους Σπύρο Παπαδόπουλο, Χρυσούλα Βαγενά, Παναγιώτη Σεργιαννίδη, Μιχάλη Μαυρόγιαννη , Παπαδόπουλο Λάμπη, Φώτη Φραντζή και Σωτήρη Κόμη για την ευγενική στήριξη στο σωματείο μας.

Επίσης τιμήθηκε και ο μέχρι πρότινος Προπονητής του Αστέρα Μάκης Λελούδας, ( που πρόσφατα μετακόμισε στον Παναιγιάλειο ), για την προσφορά του στο σύλλογο και ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας.

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης και παλιός Διαιτητής Κος Κώστας Μεσάζος.

Μετά τις βραβεύσεις και τις ανταλλαγές ευχών για το Νέο Έτος 2019, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, όπου τα φλουριά κέρδισαν από την αντρική ομάδα ο Αρχηγός Γιώργος Δορλής και από τις Ακαδημίες ο Γιάννης Λουκόπουλος. Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και χορό.

Ευχαριστούμε την Κουτρόπουλος catering, την εταιρία του Βασίλη Μουστή για την ευγενική χορηγία των αναψυκτικών και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που μας τίμησαν με την παρουσία τους.