(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος με καντάδες και ευγενικά ήθη

Aψηφώντας τους ισχυρούς αέρηδες και τις χαμηλές θερμοκρασίες, οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος με φόντο το φωταγωγημένο κόσμημα του Τσίλλερ, το Δημοτικό Θέατρο έδωσαν συναυλία μεταφέροντάς μας σε άλλες εποχές όπου οι καντάδες και τα ευγενικά ήθη είχαν τον πρώτο λόγο στις ζωές και στους έρωτες των ανθρώπων.
Μια άλλη ματιά στην παραδοσιακή και αυθεντική πλευρά της Αποκριάς από το εκλεκτό συγκρότημα, που με κιθάρες και μαντολίνα, αλλά και τις φωνές τους ξεδίπλωσαν την αγάπη τους για τη μουσική.Πάτρα:Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος με καντάδες και ήθη (Φωτο)
Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος είναι ένα συγκρότημα με σπουδαία εικοσιπεντάχρονη ιστορία και εμβέλεια σε παγκόσμια κλίμακα και ταυτόχρονα ένας όμιλος φίλων με σημεία αναφοράς την αγάπη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας τους, το πάθος της παράδοσης και, φυσικά το πηγαίο ταλέντο. Ερασιτέχνες με την αναγεννησιακή έννοια των ανθρώπων που κάνουνε μουσική για την αγάπη της μουσικής.
Η μεσημεριανή περαντζάδα τους στη Ρήγα Φεραίου και η συναυλία τους το βράδυ του Σαββάτου εντάχθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζακυνθίων Πάτρας. Είναι η δεύτερη φορά φέτος, που η Κοινωφελής συνεργάζεται με τον Σύλλογο των Ζακυνθίων Πάτρας. Η πρώτη ήταν η παρουσίαση της παράστασης «Σκαρτσοφόλι» στο Πάνθεον πριν λίγες μέρες.