ΠΑΤΡΑ: Σφοδρή επίθεση Πελετίδη κατά Ν. Νικολόπουλου – “Ο ακροδεξιός βουλευτής συνεχίζει να προκαλεί”!

Η ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” κατά του υποψήφιου δήμαρχου Πατρέων Ν. Νικολόπουλου αναφέρει:

Ο ακροδεξιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζει να προκαλεί. Με τη γνωστή μέθοδο του Γκέμπελς «όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα, κάτι θα μείνει στο τέλος», σε ανακοίνωσή του, αλλάζοντας για μια ακόμα φορά προσωπείο, εμφανίζεται όπως λέει, στο πλευρό των εργαζομένων με πράξεις (!!!) και όχι λόγια.
Θυμίζουμε ότι ο ακροδεξιός βουλευτής στις αρχές Ιανουαρίου, την επόμενη μέρα της θετικής απόφασης των Δικαστηρίων που δικαίωνε τους 8μηνίτες συμβασιούχους, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «(…) Αφού γνώριζε τις παραμέτρους του προγράμματος ο κ. Πελετίδης γιατί επανατοποθέτησε στις θέσεις τους 32; Ποια είναι η θέση του Υπουργού Εργασίας για την ενέργεια του Δημάρχου Πατρέων; Προκύπτει κάποια παρατυπία και αν ναι, θα κινήσει τις σχετικές νόμιμες διαδικασίες; Κάτω από ποιες διεργασίες και πιθανόν διασφαλίσεις, οι 32 κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα και επανατοποθετήθηκαν στις θέσεις τους, παρόλο που ήταν σαφές και ξεκάθαρο από τις παραμέτρους του προγράμματος ότι δεν προβλεπόταν παράταση της σύμβασης τους;».
Ας μην ματαιοπονεί λοιπόν. Την εχθρική στάση κατά των εργαζομένων και το μίσος του προς την Δημοτική Αρχή για τη συνεπή στάση της απέναντι στους εργαζόμενους, τα αντιλαμβάνονται οι συμβασιούχοι, όπως το αντιλαμβάνεται και ο Πατραϊκός λαός. Βγάζουν συμπεράσματα για το ρόλο του καθενός, κρίνουν και δίνουν την απάντησή τους.