Πάτρα:Έκοψε την πίτα του ο ΑΣ Προαστείου

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Οι πολλοί φίλοι, οι επίσημοι προσκεκλημένοι και η μεγάλη ομάδα των αθλητών μας, δημιούργησαν μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος Π. Κάζουρας καλωσόρισε τους επίσημους καλεσμένους που τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους αρχίζοντας από την διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ. με τον εκπρόσωπο της κ. Θωίδη Πολυχρόνη, τον κύριο Τάκη Πετρόπουλο εκπρόσωπο δημάρχου, τον πρώην πρόεδρο του Π.Ε.Α.Κ. κ. Κόντη Κών., τον πρώην πρόεδρο Ε.Ο.Τ. κ. Θεοφάνη Νιάρο, τον πρόεδρο του εκπολιτιστικού συλλόγου Προαστείου κ. Ηλία Παναγιωτακόπουλο, τον πρόεδρο εκπολιτιστικού συλλόγου Παραλίας Προαστείου (Δροσιά) κ. Μπακάλη Θεόδωρο, τον πρόεδρο εκπολιτιστικού συλλόγου παραλίας Προαστείου (Δράση) κ. Κυρίτση, τον υπεύθυνο Σταυροπουλείου ιδρύματος κ. Συναδινό Νίκο, την υπεύθυνη Παμ/κου σταδίου κ. Παστουρματζή Αναστασία, τον γραμματέα της τοπικής επιτροπής Παπαγεωργίου Βασίλη καθώς και μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων εκπολιτιστικών και αθλητικών και τους ευχαρίστησε για την βοήθεια τους στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Στην ομιλία έγινε αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου για το 2018 αγωνιστικά και οργανωτικά με κορυφαία την επιτυχία του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ο σύλλογος στήριξε από την τελετή έναρξης έως την τελετή λήξης με τα κορυφαία στελέχη του, την διεθνή κριτή Πλακούδα Κατερίνα (αντιπρόεδρο των κριτών), τον Κάζουρα Παναγιώτη (πρόεδρο τοπικής επιτροπής νοτιοδυτικής Ελλάδος και υπεύθυνο προπονητηρίου και ασφαλείας αυτού), τον Κάζουρα Γιάννη (εθνικό κριτή και υπεύθυνο του αγωνιστικού προγράμματος του προπονητηρίου) και όλα τα μέλη και αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν εθελοντικά. Επίσης έγινε αναφορά στις δράσεις του συλλόγου και στην διάδοση του αθλήματος με παρουσία σε προγράμματα του Δήμου και του Ο.Π.Α.Π. και του σχολικού αθλητισμού με επιδείξεις σε πάνω από 5000 παιδιά στο άθλημα της τοξοβολίας.

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση έδωσε η απόφαση της διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ. να δημιουργήσει το ανοιχτό γήπεδο της τοξοβολίας στον χώρο προπόνησης του συλλόγου και επέκταση του σε αθλητικό πάρκο για τα παιδιά με την συνεργασία του συλλόγου μας και του εκπολιτιστικού συλλόγου Προαστείου. Στην τελετή τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές που έχουν διακριθεί στον αθλητικό χώρο, οι κριτές του συλλόγου μας και έγινε ιδιαίτερη βράβευση στον εθνικό κριτή Τζούμα Κωνσταντίνο (ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα) για την σχεδίαση και κατασκευή του φωτισμού στόχων κλειστού χώρου καθώς μας ζητήθηκαν τα σχέδια από την ομοσπονδία για εφαρμογή. Ακόμη βράβευση έγινε στους μικρούς αθλητές του συλλόγου που στελέχωσαν την ομάδα παρέλασης της τελετής έναρξης του πανευρωπαϊκού. Ιδιαίτερη χαρά στους παρευρισκόμενους έδωσαν τα πολλά εδέσματα και γλυκίσματα που προσέφεραν οι κυρίες του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς δώρων των τυχερών φλουριών που ήσαν ο κ. Κατραούρας Φώτης, οι ανθοσυνθέσεις Παναγιωτακοπουλος, το βιβλιοπωλείο lexis, και “άνθη” (φυτώριο). Ο σύλλογος εύχεται και η νέα χρονιά να φέρει υγεία και επιτυχίες σε όλους του τομείς!