Ηλίας Γκότσης – Σόφη Πασχάλη: Είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη;

Αρκετά κοντά φαίνεται να έρθει ο Ηλίας Γκότσης και η Σόφη Πασχάλη αυτό το διάστημα ψίθυροι λένε ότι είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη.

Οι πρώτοι υπαινιγμοί ήρθαν από το Happy Day, το οποίο παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε το νέο φημολογούμενο έρωτα στην ελληνική showbiz

«Η εκπομπή ετοιμάζεται και πήγαν για 10 μέρες στην Αφρική, είναι ταξιδιωτική με στοιχεία reality. Δεν θα έχουν κάποιο καλεσμένο, θα βιώνουμε την καθημερινότητα τους. Πάνω εκεί ρωτάω και εγώ τι στοιχεία reality να έχει μία φιλική σχέση και μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω. Η Σόφη δεν το απέκλεισε και είπε ότι μπορεί να αποκαλυφθεί σε κανένα μήνα, δεν μου το αποκάλυψε ότι είναι μαζί. Σε εστιατόρια τους έχουν δει ότι έχουν έρθει πιο κοντά, Ταιριάζουν. Πάντως μου είπε συζητάει με τρία κανάλια για την επόμενη σεζόν.», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο πρώην συμπαίκτης τους στο Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αποκαλύπτοντας αν τελικά ισχύουν οι φήμες περί σχέσης. Ο Βασάλος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την yoga instructor, που είναι καλή του φίλη, και εξήγησε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

«Τα παιδιά κάνουν μία πολύ καλή παρέα. Λόγο της εκπομπής θέλουν να έχουν μία οικειότητα. Τώρα που θα οδηγήσει όλο αυτό κανείς δεν ξέρει. Δεν λέω αν είναι ή δεν είναι ζευγάρι… Το που θα οδηγήσει κανείς δεν ξέρει. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα πρώτα για την εκπομπή. Εμένα μου αρέσουν πάντως…», είπε χαρακτηριστικά.