Εκτέλεσε από τα 11 βήματα τον Απόλλωνα Λάρισας… και βλέπει Ηρακλή

Νίκη χρυσάφι με 1-0 πήρε η Παναχαϊκή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη (2′), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου διατήρησε το αήττητο “εντός των τυχών”, φτάνοντας τους 31 βαθμούς και παράλληλα ροκάνισε τη διαφορά από την πρώτη δυάδα.

Ίδιον του αγώνα ήταν ο έντονος αέρας που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι “κοκκινόμαυροι” εκμεταλλεύτηκαν το πέναλτι που κέρδισε ο Αργυρόπουλος μόλις στο πρώτο λεπτό και μετουσίωσε σε τέρμα ο Ελευθεριάδης. Με αυτό το απρόσμενο ξεκίνημα οι συσχετισμοί του παιχνιδιού άλλαξαν, καθώς οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν ψυχολογικό πλήγμα, μη μπορώντας να απειλήσουν. Το δεύτερο μέρος είχε διαφορετικό χαρακτήρα. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά κατά γενική ομολογία, οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο, φτάνοντας τελικά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (84′ Μοντιέλ), Κυνηγόπουλος (69′ Μαυριάς), Μπαστακός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Κοντοές, Σουλιώτης (57′ Γκουντρουμπής), Καμπέρης, Μπραμπίγια, Τασιούλης, Λίταινας, Πολέτο, Λουκάο.