Ποιος δολοφόνησε τον 64χρονο στο Χαλάνδρι; – «Χτενίζουν» το σπίτι του για στοιχεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι, εκεί όπου εντοπιστηκε την Πέμπτη σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα το πτώμα ενός 64χρονου άντρα.

Από το πρωί οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν τόσο το διαμέρισμα όσο και το δίκυκλο που είχε στην κατοχή του ο άτυχος άντρας, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη λύση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο. Αξίζει να σημειωθεί πως το ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί. Έτσι οι αρχές αυτή την ώρα ρίχνουν το βάρος των ερευνών στο στενό περιβάλλον του άτυχου άντρα αφού εξετάζεται το σενάριο ο δολοφόνος να ειναι γνωστός του.

Κατά πληροφορίες το θύμα μετακόμισε στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου πριν από λίγους μήνες μαζί με την γερμανικής καταγωγής σύντροφό του. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναζητά τα ίχνη της. Οι γείτονες που γνώριζαν τον 64χρονο αναφέρουν στο protothema.gr ότι είχαν να τους δουν στη περιοχή πάνω από ένα μήνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του στις 5 Ιανουαρίου η Γερμανίδα κατέβαλε το ενοίκιο και στη συνέχεια δεν την ξαναείδε. Το γεγονός αυτό δημιουργεί υποψίες στους άντρες της ασφαλειας.

Παράλληλα η εν διαστάσει σύζυγός του αναζητούσε πολύ καιρό το θύμα προκειμένου να του κάνει αγωγή διαζυγίου καθώς ο ίδιος την απέφευγε. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να της είχε υποσχεθεί ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έλυναν μέσω της νομικής οδού τις διάφορες τους.