ΠΑΤΡΑ: Πα-τέρας κακοποίησε τον 9χρονο του γιο του, σε δημόσια θέα – Κατέληξε στο νοσοκομείο κι αυτός στον εισαγγελέα!

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας  με πρωταγωνιστές μια οικογένειας κατατρεγμένων προσφύγων από το Ιράν, που έχουν βρει καταφύγιο στην πόλη της Πάτρας, περιμένοντας μια ευκαιρία για να φύγουν στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες , το περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο του παλιού λιμένα της Πάτρας, όπου ο δήμος μοιράζει 100 μερίδες φαγητού σε πρόσφυγες και άπορους.
Ο 31χρονος πατέρας είχε πάει με το ανήλικο τέκνο του στο συσσίτιο του δήμου και την ώρα του φαγητού, φέρεται να χαστούκισε τον 9χρονο  γιο του και στη συνέχεια να τον χτύπησε με μια πλαστική καρέκλα στην πλάτη, καταγγελία η οποία εξετάζεται. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, την στιγμή του συμβάντος, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Οι άλλοι πρόσφυγες που βρίσκονταν στο σημείο, θορυβήθηκαν από το επεισόδιο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 31χρονο πατέρα, ενώ το παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για εξετάσεις και νοσηλεία.
Οπως ανέφερε  η διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου, το παιδί μεταφέρθηκε για εξετάσεις το απόγευμα της Τετάρτης και νοσηλεύεται χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο η υγεία του. Ωστόσο, επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, μετά από εισαγγελική παραγγελία, στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, για να διαπιστωθεί αν φέρει κακώσεις από χτυπήματα.