Βαρόμετρο νίκης οι εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα

Η χώρα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ. Μια θαρραλέα οικονομική και φορολογική πολιτική που θα μεταβάλλει άρδην το τοπίο και θα κάνει την Ελλάδα ξανά ελκυστική σε μεγάλες, ξένες και εγχώριες, επενδύσεις.
Μόνο έτσι θα ξαναμπούμε σ’ έναν ενάρετο οικονομικό κύκλο. Σε τροχιά πραγματικής ανάκαμψης και οριστικής εξόδου απ’ την Κρίση. Μόνο έτσι θα παραχθούν πλούτος και εισόδημα για τους πολίτες, αληθινές ευκαιρίες δουλειάς για τους ανέργους και παραγωγικό αντικείμενο για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Και μόνο έτσι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες μιας σε βάθος και αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής, με μέτρα στήριξης των ασθενέστερων και όχι πυροτεχνικά φιλοδωρήματα που δίνονται για καταφανείς ψηφοθηρικούς λόγους.
Επίσης, η χώρα χρειάζεται μια στιβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση, με διεθνές κύρος. Μια κυβέρνηση που όχι μόνο θα λειάνει το έδαφος για την οικονομική αναθέρμανση αλλά, επιπλέον, θα αποτινάξει τα βάρη που μάς προσέθεσαν οι ερασιτεχνισμοί των σημερινών, υπό προθεσμία, κυβερνώντων.
Μια κυβέρνηση που ρεαλιστικά θα αναδιαπραγματευτεί όρους δυσβάσταχτους για την ελληνική οικονομία και κοινωνία όπως η συμφωνία λιτότητας που προσυπέγραψε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για ασφυκτικά πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060.
Κάθε μέρα που περνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θεμελιώνουν την μη αναστρέψιμη πορεία τους προς μια μεγάλη εκλογική επικράτηση όπου η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. θα πάρει καθαρή εξουσιοδότηση να επαναφέρει στην χώρα κλίμα λογικής, ομαλότητας, ρεαλισμού και πραγματικής ανάτασης.
Εδώ στην Αχαΐα, η τριτοκοσμική εικόνα που αναδίδει η απερχόμενη κυβέρνηση του διχασμού και του πολιτικού αμοραλισμού έχει οριστικά μετατοπίσει το εκλογικό σώμα στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Η νίκη μας εδώ θα έχει ουσιαστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα, έναν μηνυματικό χαρακτήρα με δεδομένο και τον άλλοτε συμπαγή συσχετισμό πολιτικών δυνάμεων που δεν ευνοούσε τη Νέα Δημοκρατία.
Κάθε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ παρουσία του κ. Βορίδη και της κ. Ασημακοπούλου ή στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ παρουσία του κ. Μεϊμαράκη το βράδυ της Τετάρτης, αποτυπώνει την ελπίδα, την προσδοκία αλλά και την προσμονή των πολιτών και μετατρέπεται σε ανόθευτο, κρυστάλλινο βαρόμετρο της υπεροχής της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή η κυβέρνηση, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι που θα ξαναφέρει την Ελλάδα στο φως δικαιώνοντας και τον ιστορικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας ως της παράταξης που ύστερα από κάθε γκρίζα περίοδο ανελάμβανε την ευθύνη να στρέψει την χώρα στο μέλλον και να τής προσδώσει προοπτική.
*Η Αθηνά Τραχήλη είναι πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας.