Κατερίνα Δαλάκα: Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω στο Survivor

H παραγωγή του Survivor δίνει τη δική της μάχη επιβίωσης στον πίνακα τηλεθέασης και επιστρατεύει παλαιότερους παίκτες. Όπως είναι γνωστό από στιγμή σε στιγμή θα δούμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κατερίνα Δαλάκα. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου λίγο πριν επιστρέψει σε μέρη γνώριμα έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

«Όταν φοβάσαι να κάνεις το άλμα. Είναι τότε που στα αλήθεια το κάνεις, ειδάλλως θα καταλήξεις να μένεις στο ίδιο σημείο σε όλη σου τη ζωή. Τα λέμε σύντομα υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε. Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε… μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

 

https://www.instagram.com/p/BuGjhWAhAW5/?utm_source=ig_embed

Νωρίτερα σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Happy Day» είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σταματάει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά την παγώνει για λίγο.

«Δεν σταμάτησα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν παρατάω τον στίβο απλώς μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό… Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα την στηρίξω με πράξεις».

Ενώ αναφορικά με την αμοιβή της τόνισε: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε πιο άνετη, όσο γίνεται… Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση… Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω εγώ που μπαίνω τώρα».

 

advertisement