Τσέλσι Κλίντον και Ιβάνκα Τραμπ υπέρ της Μάλια Ομπάμα

Οι κόρες των πρώην Προέδρων μοιάζουν με λέσχη, τη λέσχη των πρώτων κοριτσιών που βρέθηκαν από πολύ νωρίς στα φώτα της δημοσιότητας με κάθε κίνησή τους να παρακολουθείται. Οι απόγονοι των Προέδρων μοιράζονται μεταξύ τους έναν ασυνήθιστο δεσμό. Όλες έχουν υποστεί κακοποίηση της προσωπικής τους ζωής με τους παπαράτσι όλου του κόσμου να είναι στο κατόπι τους.

Έτσι, όταν βγήκαν τα μαχαίρια για τη Μάλια Ομπάμα, για τις φωτογραφίες της που έκαναν το γύρο του κόσμου να απολαμβάνει μια απόδραση στο Μαϊάμι μαζί με τους φίλους της και να κρατά ένα μπουκάλι κρασί Whispering Angel rosé, οι επικριτές των Δημοκρατικών βρήκαν την ευκαιρία να κατακρίνουν με τα πιο αιχμηρά σχόλια την πρώην «πρώτη κόρη» που έπινε ένα κρασί των 80 δολαρίων, για ο ότι είναι ένα κορίτσι προνομιούχο μετατρέποντας ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι σε σκάνδαλο.

«Η Μάλια Ομπάμα είναι ιδιώτης. Καμία στιγμή της ζωή της δεν πρέπει να γίνεται δόλωμα για κλικς» έγραψε η Τσέλσι Κλίντον ενώ η  Jenna Bush Hager συμφώνησε: “Μην κάνετε κλικ σε ανόητες ιστορίες και ας επιτρέψουμε στη Μάλια να έχει ιδιωτικότητα».

 

«Η Μάλια Ομπάμα θα πρέπει να έχει την ίδια ιδιωτικότητα με τους συνομηλίκους της. Είναι νέα, ενήλικη και ιδιώτης πολίτης και τα όρια πρέπει να είναι ανοιχτά» έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ.