Το πλάνο του Μαρτίνς για την εντεκάδα με Ντινάμο

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για το Κίεβο με τους ερυθρόλευκους να κάνουν νωρίτερα την τελευταία προπόνηση πριν από το μεγάλο ματς με τη Ντινάμο στο Ολιμπίνσκι.

Οι πειραιώτες προπονήθηκαν στο Ρέντη και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα που θα παρατάξει στο Ολιμπίνσκι.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Σα ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας των πειραιωτών θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί άλλωστε είναι εκτός αποστολής καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και σε ότι αφορά το κέντρο άμυνας των  ερυθρόλευκων καθώς στο βασικό σχήμα θα είναι ο Σισέ με τον Μεριά. Ο Βούκοβιτς είναι εκτός αποστολής μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών, στην βασική εντεκάδα θα είναι ο Τσιμίκας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Γκιγιέρμε με τον Μπουχαλάκη καθώς ο Καμαρά είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα. Ο Φορτούνης θα είναι φυσικά στο βασικό σχήμα των πειραιωτών όπως και ο Ποντένσε με τον Ντίας, καθώς ο τελευταίος κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού θα είναι ο Χασάν, με τον Αιγύπτιο να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ για την ομάδα του λιμανιού.