Έγκλημα στη Ρόδο: Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά τη δολοφονία

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε κατ’ εντολήν εισαγγελέα για τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 21χρονος Ροδίτης από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα, ενώ την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του, από το οποίο έγιναν 42 κλήσεις.

Αντίθετα, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του. Τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

Πρώτα πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο

Ο δικηγόρος που φέρεται να είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε ο Έλληνας κατηγορούμενος, μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας, πήγε τη Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου, σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ο λόγος της επίσκεψής του, ήταν η αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του πατέρα του Ροδίτη (από το οποίο τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος). Συγκεκριμένα, στις κλήσεις εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα.

Στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος είπε ότι είχαν επικοινωνία, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση. Η υπόθεση αφορούσε στην διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε ο πατέρας του Ροδίτη με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων.