Τα «παράκεντρα εξουσίας» είναι απαγορευμένη φράση για την κ. Ψυχράμη – Ας κοιταχθεί στον καθρέπτη»

Σε ανακοίνωση της Υποψήφιας Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Βασιλικής Ψυχράμη αναγνώσαμε καλά (αφού μας «δασκάλεψε» να την διαβάζουμε πιο προσεκτικά), να υποστηρίζει ότι: «συμμαχίες συγκροτημένες λίγους μήνες πριν τις εκλογές είναι σαθρές και εύκολα διαρρηγνύονται προς όφελος ατομικών φιλοδοξιών και προς βλάβη του Δήμου».

– Δυστυχώς, μας αναγκάζει να θυμίσουμε, τόσο στην ίδια όσο και στους συνδημότες μας , ότι το 2010 και το 2014, η κ. Ψυχράμη πρωτοστάτησε διπλά στη δημιουργία τέτοιων δημοτικών συμμαχιών, τις οποίες μετά τις εκλογές, υπηρέτησε διαρκώς από θέσεις ευθύνης…και στο τέλος η ίδια εγκατέλειψε!

– Η φράση της: «οι Αιγιαλείς δεν έχουν μνήμη ψαριού. Θυμούνται, γνωρίζουν και αξιολογούν» της επιστρέφεται ολάκερη, με τη συναδελφική μας συμπάθεια, αλλά και την προτροπή μας «να κοιταχτεί στο καθρέπτη»!

Ο νέος Δημοτικός Συνδυασμός, με επικεφαλής τον Χρήστο Γούτο, δημιουργείται αυτή την περίοδο και θα παρουσιαστεί στην κοινωνία, χωρίς βιασύνες και λάθη του παρελθόντος. Άλλο πλατιά στήριξη, συνεργασίες για κάτι νέο που ετοιμάζεται και άλλο συμμαχίες προεκλογικού και μόνο σκοπού, που δεν μας αφορούν και είναι ξένες προς αυτό που γεννιέται .

Και κάτι ακόμα:

– Η κ.Ψυχράμη, στην τελευταία της ανακοίνωση, επέλεξε να χρησιμοποιήσει και τη φράση: «παράκεντρα εξουσίας».
Η φράση αυτή, ειδικά για την εν λόγω συνάδελφο, είναι απαγορευμένη.
Και ο νοών νοήτω.