(Φωτο)-Στη συνεδρίαση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου παρέστη ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος και αντάλλαξε με τα μέλη του απόψεις για την ανάπτυξη του Ομίλου και την θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης μας.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, παρουσιάστηκαν τα αιτήματα σχετικά με την λειτουργία του Ομίλου και οι στόχοι του για την περαιτέρω ανάπτυξη προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας.

Ο κ. Παπαδημάτος αναφέρθηκε στις προσωπικές του μνήμες από την αθλητική παράδοση και στην προσφορά του ΝΟΠ στην ανάδειξη και προβολή της εικόνας της Πάτρας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημερινή παρουσία του ΝΟΠ και την αμέριστη υποστήριξή του στην συνέχιση της αυτόνομης λειτουργίας του στον χώρο που του έχει παραχωρηθεί από την πολιτεία.
Ο κ. Παπαδημάτος δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τα δίκαια αιτήματα του ΝΟΠ για την άμεση αξιοποίηση του χώρου στο παραλιακό μέτωπο και θα υποστηρίξει στα πλαίσια της ισονομίας τις δραστηριότητες του Ομίλου που τιμούν και προσφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στην νεολαία, στην κοινωνία και την τοπική οικονομία. Πρόσθεσε δε ότι στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που παρέχει το ιστορικό Σωματείο ως Δήμαρχος θα εργαστεί έτσι ώστε να τύχει όλων των προβλεπόμενων διευκολύνσεων μεταξύ των οποίων και η δωρεάν παροχή νερού. Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανανεωθεί προ του 2025 η παραχώρηση των χώρων των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Νίκο Παπαδημάτο για την αναγνώριση του έργου και την ειλικρινή κατανόηση των αιτημάτων του Ομίλου, καθώς και την δέσμευση του ιδίου και της παράταξης “Πάντα Ενωμένη”, για την επίσπευση της δίκαιης επίλυσής τους.