Προφυλακίστηκαν τα τρία μέλη της συμμορίας των Αλβανών που συμμετείχε στη δολοφονία Σταματιάδη

Στη φυλακή οδηγούνται τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, οι οποίο φέρονται ως μέλη της σπείρας που διέπραξε σωρεία ληστειών και διαρρήξεων τόσο στην Αττική όσο και στην επαρχία. Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια και αμέσως μετά τις απολογίες τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο τέταρτος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο οποίος είναι ανάπηρος. Αν και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει κατονομαστεί από συνεργούς του ως ο τσιλιαδόρος της σπείρας και έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις, φέρεται πως δεν έχει συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του 52χρονου επιχειρηματία παραμένει καταζητούμενος καθώς λίγες ώρες μετά το έγκλημα πέρασε τα σύνορα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία. Άφαντος παραμένει ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η έκδοση από το Βέλγιο στην Ελλάδα συλληφθέντα που φέρεται να συμμετείχαν στην αιματηρή ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη της σπείρας φέρονται να διέπραξαν τουλάχιστον 44 διαρρήξεις και ληστείες. Μάλιστα, οι αρχές οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση μελών της με το φόνο του επιχειρηματία εξαιτίας ενός αγριογούρουνου.

Όπως έγινε γνωστό μέλη της σπείρας ενώ μετέβαιναν στη Σπάρτη για να διαπράξουν διάρρηξη έπεσαν πάνω σε αγριογούρουνο. Τότε ένας από τους κατηγορούμενους πυροβόλησε το ζώο με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στο φόνο του 52χρονου επιχειρηματία.