Η τραγική ιστορία της οικογένειας που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο στην Κρήτη

Η οικογένεια που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νερά του Γεροποτάμου τη νύχτα του Σαββάτου και εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, είχε δεχθεί προ ετών ένα ισχυρό πλήγμα.

Σύμφωνα με το cretapost, πριν από λίγα χρόνια είχε χαθεί ο πατέρας της οικογένειας (πατέρας των δύο κοριτσιών και σύζυγος της μιας επιβάτιδας) από ανακοπή, κατά τη διάρκεια οικογενειακής γιορτής.

Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε φούρνο και εκείνο το βράδυ θέλησε να γιορτάσει τη συνταξιοδότησή του, στήνοντας ένα γλέντι, στο σπίτι της οικογένειας στις Αρχάνες.

Παρούσες ήταν οι τρεις κόρες του, δυο εκ των οποίων επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο, η σύζυγός του Μαρία (επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο), συγγενείς και φίλοι.

Οπως αναφέρει το cretapost, εκείνη την ημέρα ο άτυχος άνδρας φρόντιζε τη ψησταριά και, σε ανύποπτο χρόνο, καθώς έβγαινε στην αυλή να πάρει λίγα λεμόνια κατέρρευσε, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Ο πατέρας και σύζυγος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέποντας τη γιορτή σε θρήνο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η κόρη του, Ροδούλα (οδηγός του οχήματος) παντρεύτηκε με τον 29χρονο Κώστα Γιαννακάκη από τον Αγιο Νικόλαο (επίσης επέβαινε στο όχημα), με τον οποίο απέκτησαν και ένα παιδί, ένα κοριτσάκι έξι μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια, η Ροδούλα με τον σύζυγό της Κώστα Γιαννακάκη, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της, επέστρεφαν από γλέντι γάμου σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Γύρω στη μια τα μεσάνυχτα, η 30χρονη οδηγός επικοινώνησε με τις Αρχές φωνάζοντας «ελάτε, πνιγόμαστε».

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, λιτές δηλώσεις έκανε ο πατέρας του 29χρονου Κώστα, που αγνοείται.