(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η κοπή πίτας του Σωματείου Εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σωματείου Εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.
Ο Δήμαρχος έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε σε όλους τους εργαζόμενους που «κρατάνε την πόλη όρθια κάτω από δύσκολες συνθήκες». Αμέσως σε σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κανένας τόπος δεν προχωρά μπροστά αν δεν υπάρχουν οι δημιουργοί του, οι εκπληκτικοί άνθρωποι, εργάτες και εργάτριες που χτίζουν τον τόπο μας. Χάρη σε σας βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα στην πόλη μας και γι αυτό σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! Σας ευχόμαστε να έχετε δύναμη και σας προτρέπουμε να μην επιτρέψετε ποτέ, αυτά που δικαιούστε να σας τα πάρουνε. Μην ξεχνάτε, ότι το σχέδιο που έχουνε μετατρέποντας τους Δήμους σε ελεγκτικούς μηχανισμούς, είναι οι υπηρεσίες των Δήμων, να λειτουργούν για την κερδοφορία των λίγων. Αυτό που φέρνει αποτέλεσμα είναι η αντίσταση. Το όφελος το δικό σας είναι όφελος για όλο το λαό μας. Τη δουλειά τη δική σας την απολαμβάνει όλη η πόλη και πρέπει να υπερασπίζεται η Πάτρα εσάς κι εσείς την Πάτρα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, να έχετε μια καλή χρονιά, να έχετε δύναμη, κουράγιο να συνεχίζετε και στο κομμάτι που μας αντιστοιχεί, να ξέρετε ότι θα είμαστε κερί αναμμένο δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους, γιατί αυτή είναι η αντίληψή μας και η ιδεολογία μας».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς.