Γιατί ζητάμε να ψηφίσετε το συνδυασμό μας;

Η λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης υπό το νέο νόμο Κλεισθένη αλλάζει ριζικά την πεπατημένη με την οποία πορεύτηκαν είτε οι αυτόνομοι είτε ο ενιαίος Δήμος τα τελευταία χρόνια. Η δημοτική αρχή που θα εκλεγεί πρέπει να αξιοποιήσει τις καινοφανείς προκλήσεις για να δώσει λύσεις στις επιτακτικές απαιτήσεις του τόπου.

Εμείς, ως νέος δημοτικός συνδυασμός, στον οποίο έχω την ευθύνη και την τιμή να ηγούμαι πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις για να οδηγήσουμε επιτυχημένα την Αιγιάλεια στο νέο τοπίο.

Μαζί με τους συνεργάτες μου αλλά και με το σύνολο των πολιτών συνθέτουμε απόψεις και ιδέες, συνεργαζόμαστε με όλες τις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου για την επίλυση των κομβικών ζητημάτων ανάπτυξης, την εξωστρέφεια του Δήμου μας και την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας. Τα οράματά μας για την απαιτούμενη επανεκκίνηση, η ευδόκιμη υπηρεσία σε θέσεις ευθύνης, η εργατικότητα και η εντιμότητά μας αποτελούν παρακαταθήκη για τη μελλοντική μας πορεία.

Αισιοδοξούμε ότι οι Αιγιαλείς δε θα παρασυρθούν από τις «σειρήνες» του χθες οι οποίες προχωρούν σε ετερόκλητες και ως εκ τούτου βραχύβιες συμμαχίες και ευκαιριακές συνενώσεις που ως στόχο τους έχουν τον έλεγχο του δήμου από τα ίδια, μέχρι χθες εχθρικά μεταξύ τους κέντρα.

Εμείς προχωράμε με όπλα τη διάθεσή μας για προσφορά, το ήθος , την εμπειρία αλλά και τη νεωτερικότητα του συνδυασμού μας.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και τους διαβεβαιώνουμε πως θα τιμήσουμε την ψήφο τους.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ

εμπειρία-εντιμότητα – νεωτερικότητα