(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η εκδήλωση για την επέτειο 90 χρόνων καλλιτεχνικής προσφοράς του ζωγράφου και δασκάλου Γρ. Παπαθεοδώρου

Κάλεσμα στο Καλλιτεχνικό κόσμο της Πάτρας για να τιμήσουμε την επέτειο των 90 χρόνων και την Καλλιτεχνική προσφορά του μεγάλου ζωγράφου και δασκάλου μας, ιδρυτικό και επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας Παπαθεοδώρου Γρηγόρη. Σήμερα  17/2/2019, ΚΥΡΙΑΚΗ 11.15

Προσωπικότητες όπως ο επίτιμος Πρόεδρος μας, ως Καλλιτέχνης και ως άνθρωπος σηματοδοτούν μονοπάτια ηθικών αξιών και μοναδικών καλλιτεχνικών διαδρομών που αφήνουν ανεξίτηλα τα ίχνη τους στις παρούσες και μελλοντικές γενεές.
Μια συμπαντική ύπαρξη που το ήθος και η στάση ζωής του γίνεται κήρυκας και πρότυπο αρχών που καταξιώνουν τον άνθρωπο και τον οδηγούν στην αυτό-ολοκληρωσή του.

Με πλήρη συνειδητή αντίληψη αναγνώριζε και εκτιμούσε κάθε τι όμορφο και ωραίο και η προσωπική του λατρεία για τον Παλαμά καθοδηγούσε τις δράσεις μας για την επίτευξη των στόχων μας.
\Οι προσωπικές επαφές του Προέδρου του Συλλόγου μας με τον κο.Δήμαρχο και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού με τις αντίστοιχες επιστολές μας, δεν ικανοποίησε ακόμα πλήρως το αιτημά μας για τιμητική επιβράβευση στα πλαίσια μιας αναδρομικής του έκθεσης. Ευελπιστούμε να το δούμε στο μέλλον.
Παρ’ όλα αυτά η κίνηση της τιμητικής βράβευσης εκ’ μέρους του Δήμου είναι σε θετική κατεύθυνση και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.
Ο Σύλλογος μας τίμησε τον δάσκαλο το 2006 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Πάτρας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης καθώς και το 2009, την απονομή των οποίων έκαμε ο Πρόεδρο των Λογοτεχνών Δυτικής Ελλάδος κος.Μαργαρίτης Λ. και ο συγγραφέας Λογαράς Κων.

Για τον Σύλλογο Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς»
Ο Πρόεδρος, Δρ.Μαλλιάς Θεόδωρος